Субота, 20.04.2024, 12:58
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Категорії розділу
Суспільні новини [13]
Спортивні новини [0]
Політичні новини [0]
Новини району [8]
Сільські новини [0]
Оголошення [0]
Обласнi [21]
Україна [2]
Цікавеньке [1]
Календар
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Гумор
anegdot.com.ua
Фото






Новини району та області

Остання новина коротко:


читай всі новини на сайті: http://monte-live.at.ua
Ми ВКонтакті
vk.com/dolynka
//vk.com/dolynka

Погода
Погода в Монастирищі
Форма входу
Статистика




Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Листопад » 16 » Як убезпечити своє авто від «автомобільного» крадія
09:25
Як убезпечити своє авто від «автомобільного» крадія

Щорічно у світі злодії викрадають транспортних засобів більш ніж на 20 мільярдів доларів. В нашій країні також діє чимало «автомобільних» крадіїв тож, щоб не стати жертвою зловмисників необхідно дотримуватись кількох порад.

По-перше, ніколи не довіряйте ключі від автомобіля або гаража малознайомим або незнайомим людям.

По-друге, ніколи не залишайте машину відкритою, а ключі в замку запалювання, навіть якщо ви відходите всього на кілька хвилин і лише на кілька метрів . Злодій може з'явитися в будь-який момент.

Небезпечно підвозити незнайомців, які випадково трапляються на шляху. Якщо ж ви все-таки взяли до себе в авто супутників, будьте пильними. Не пийте пропоновані ними напої, навіть із закритих банок і пляшок. У них може виявитися снодійне. Щоб уникнути зустрічі з можливими змовниками злочинця, не зупиняйтеся саме в тому місці, де він просить. Краще, якщо ви проїдете вперед кілька метрів. Відразу після посадки пасажира блокуйте всі двері автомобіля. Із незнайомими розмовляйте через злегка привідкрите скло і дивіться у всі дзеркала. Відомі випадки, коли один спільник відволікав водія розмовою, а інший в той час намагався відкрити задні дверцята.

Злочинці часто інсценують або провокують конфліктні ситуації, щоб змусити людину покинути автомобіль, залишивши в ньому ключі та документи. Наприклад, на автозаправну станцію одночасно з вами, або навіть трохи пізніше під'їжджає інший автомобіль. Людина з нього біжить до каси раніше вас, або просто штовхає чи оббризкує вас водою з калюжі, тобто всіляко провокує конфлікт. Його завдання - відволікти вашу увагу і затримати вас на кілька хвилин для того, щоб інший зловмисник міг безперешкодно заволодіти авто. Ще одна корисна порада - не розповідайте нікому, який тип сигналізації у вас становлений.

Отже, щоб вберегти власне авто від викрадення, обладнайте автомобіль хорошою охоронною сигналізацією, не залишайте автомобіль в безлюдних місцях, дворах, особливо на ніч, потурбуйтесь про придбання гаражу. Не беріть в супутники осіб, що викликають у вас підозру зовнішнім виглядом або поведінкою. Коли покидаєте салон машини, у кожному разі закривайте її на замок. Дотримуючись названих заходів протидії зловмисникам, ви не залишите їм шансів на скоєння злочину щодо вашої власності.

Джерело: СЗГ УМВС України в Черкаській області
Категорія: Суспільні новини | Переглядів: 1126 | Додав: Admin | Теги: авто, безпека | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]



Вверх сторінки
Вверх | Top

Copyright dolynka.at.ua © 2024 веб-дизайн від monte-live